...

4 motive ca sa alegi lentile progresive

Lentile progresive

Lentile progresive – o solutie ideala cand apare prezbiopia

Prezbiopia este diminuarea puterii de acomodare a ochiului odată cu înaintarea în vârstă. Este un fenomen natural, se dezvoltă treptat și aduce dificultate pentru focalizarea obiectelor aflate la apropiere. Medicii oftalmologi recomanda folosirea unor lentile progresive in cazul prezbiopiei de care ajungem cu totii sa ne lovim la un moment.

Cum stiu daca sunt prezbiop?

Prezbiopia este un fenomen natural, se dezvolta treptat si aduce dificultate pentru focalizarea obiectelor aflate la apropiere. Iata cateva semne ale prezbiopiei:

  • Nevoia de a intinde bratele pentru a vedea obiectele mai bine
  • Ochi obositi
  • Dificultate in focalizare
  • Dificultate in a citi la lumina slaba
  • Dificultate in a citi caracterele mici

Pentru a pastra controlul asupra vederii tale recomandarea specialistilor oftalmologi este un consult amanuntit. In urma acestuia, pentru un prezbiop existe mai multe solutii. Cea mai buna solutie pentru prezbiopie este lentila progresiva.

Iata 4 motive pentru care sa alegi lentilele progresive, beneficiile si garantiile:

1.O SINGURA PERECHE DE OCHELARI PENTRU TOATE DISTANTELELentile Progresive

Prezbiopii in mod obisnuit au nevoie de cate o pereche de ochelari pentru fiecare distanta de lucru, o pereche de ochelari pentru distanta, una pentru apropiere si de cele mai multe pentru o pereche pentru zona intermediara ( calculator, laptop, TV ). Special concepute pentru satisfacerea nevoii vizuale, lentilele progresive asigura confort in purtare si vedere naturala prin toate zonele ( distanta, intermediar, aproape). Practic, lentilele progresive sunt purtate permanent pentru toate distantele. Nu mai este nevoie sa scoateti ochelarii de distanta pentru a vedea la citit.

2. RAMAI ACTIV, FARA LIMITE!

Traim intr-o lume digitala, plina de provocari atat in viata personala cat si profesionala. Datorita tratamentelor de suprafata poti alege ca ochelarul tau sa devina atat util cat si fashion. De exemplu, datorita filtrului selectiv de lumina albastra Blue Capture UV esti protejat de lumina albastra nociva, atunci cand stai in fata dispozitivelor digitale. Cu tratamentul Transition Xtractive ochelarii tai de vedere se transforma in ochelari de soare utili pentru lumina puternica sau la condus. Diversitatea in design a lentilelor Varilux ofera satisfacerea nevoile vizuale, in functie de stilul de viata al fiecarui pacient, dar poti tine cont si de stilul tau.

3. LENTILE VARILUX – LENTILE PENTRU TINE!

Erorile de refractie ( hipemetropie, miopie, astigmatism) se trateaza usor cu ochelarii adecvati.

Exita multe tipuri de lentile progresive insa pentru ca ne pasa de pacientii nostrii am ales sa colaboram cu cei mai buni. Varilux a fost prima lentila multifocala realizata in urma cu 60 ani. De-a lungul timpului marca a trecut prin numeroase dezvoltari dar a reusit sa isi pastreze rolul de lider pe piata mondiala.

Lentile Varilux
Lentile Varilux

Sursa: Essilor

Lentilele Varilux sunt purtate de peste 400.000 de oameni. In peste 60 de ani de inovatie si productie au ramas Brandul nr #1 de lentile progresive recomandat. 96% din purtatorii de ochelari progresivi sunt multumiti de calitatea oferita in baza unei cercetari internationale. Aceste rezultate sunt datorate tehnologiei cu ajutorul careia putem personaliza aceste lentile.

De exemplu in opticile noastre oferim lentile personalizate 100%. Astfel, cu EyeRuler all-in-one se vor determina: parametri de purtare in functie de rama pe care ai ales-o cea mai potrivita pentru tine ( distanta interpupilara monoculara, inaltime de montaj, curbura ramei, distanta vertex, unghi pantoscopic) si obiceiurile testate pentru vederea la aproape. Prescriptia medicala, ramele potrivite si lentilele personalizate alcatuiesc ochelarul progresiv care sa fie de folos.

Timpul de adaptare cu lentile progresive depinde in egala masura de tipul de lentila, marimile dioptriilor, caracteristicile personale ale purtatorului insa cel mai important aspect este ca majoritatea oamenilor se bucura imediat de beneficiile lentilelor Varilux.

4. GARANTIA VARILUX

Pentru noi si partenerul nostru Essilor este importanta satisfactia completa a purtatorilor de lentile progresive. Purtarea unor lentile Varilux fabricate in regim unicat pentru dumneavoastra, va deveni obisnuinta. Garantia va asigura ca daca dupa purtare timp de o luna mai exista probleme de acomodare, vom inlocui lentila Varilux cu alte lentile Essilor care sa va asigure vederea la distanta si la aproape in doua perechi de ochelari separate.

Garantia Premim ofera siguranta pe termen lung si este destinata prezbiopilor purtatori de Varilux. Ofera posibilitatea inlocuirii lentilelor cu discount de 75% in primul an de purtare sau 50% discount in al doilea an de purtare, in caz de deteriorare de orice fel.

Beneficiile lentilelor progresive:

  • Camp vizual larg, pentru a te bucura de mediul tau
  • Stabilitatea vederii in miscare, pentru adaptare rapida cu mai putine distorsiuni,
  • Vedere precisa, la toate distantele pentru toate activitatile,
  • Tranzitii fara intreruperi, in toate cele 3 zone.

Daca va regasiti in cele descrise mai sus sau aveti curiozitati despre actuali si viitori ochelari progresivi, va asteptam la Centrul Medical Polinox.

Articol redactat de Ioana Razaila, Optometrist si Specialist in Managementul Miopiei si Contactologie Speciala in cadrul Centrului Medical Polinox

Blog POLINOX

0747 654 669

Fii la curent cu articolele noastre de specialitate!

Articole Polinox

× Bine ati venit la Centrul medical Polinox!
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.