...

Chirurgie Oftalmologica

Chirurgie oftalmologica Cluj

e timpul sa iti recapeti vederea!

Te-ai intrebat vreodata cum ar fi sa iti recapeti vederea fara ochelari de vedere sau sa scapi de cataracta? Acest lucru este posibil cu ajutorul unei operatii de chirurgie oftalmologica Cluj efectuate de medic primar oftalmologie Codruta David si medic specialist oftalmologie Alina Iuga cu o experienta de peste 10 ani in domeniul medical.

Ce este cataracta?

In interiorul ochiului exista o lentila naturala (cristalinul) care poate deveni treptat galbuie si incetosata. Acesta pierdere a transparentei cristaliniene se numeste cataracta.

Ce presupune o operatie cataracta?

Prin operatia de cataracta medicul inlocuieste lentila opacifiata, din interiorul ochiului, cu un cristal artificial care va avea aceleasi caracteristici ca si cristalinul natural. In cadrul policlinicii Polinox folosim lentile intraoculare performante de la Johnson&Johnson produse in SUA.

In cazul cataractei singura metoda de tratament este operatia. Pana in acest moment nu s-au descoperit metode de prevenire a cataractei.  Interventia chirurgicala se efectueaza prin facoemulsificare cu cea mai performanta tehnologie elvetiana.

Operatia in sine este usoara, de rutina si dureaza aproximativ 7-10 minute. Operatia se face in regim ambulator, cu anestezie locala (picaturi).

Traieste o viata pe care iti doresti sa o vezi si programeaza-te chiar acum pentru o operatie care isi va schimba calitatea vietii.

Descopera toate serviciile medicale din cadrul Polinox.

× Bine ati venit la Centrul medical Polinox!
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.