...

Optica Medicala

Optica medicala Cluj

consultatie cu medic oftalmolog Floresti

Alegerea ochelarilor de vedere nu este o decizie usoara. Ochelarii de vedere sunt un accesoriu pe care il porti in permanenta. Trebuie sa se asorteze cu orice tinuta vestimentara, sa se potriveasca cu fizionomia fetei, sa fii confortabil/a purtand acest accesoriu si sa accentueze trasaturile fetei.

Forma fetei joaca un rol important in alegerea ramelor potrivite. Fiecare fata are particularitatile sale. Printre cele mai des forme de fete se numara: forma ovala, forma rotunda, forma patrata, forma dreptunghiulara, forma de inima, forma de diamant.

Conceptul de optica medicala se regaseste sub denumirea de Oftanox, idee implementata in 2021 de catre fondatorii Centrului Medical Polinox din dorinta de a aduce comunitatii din Floresti servicii medicale unice de proximitate. Momentan optica medicala Oftanox functioneaza in doua locatii:

  • In incinta Centrului Medical Polinox din Floresti, strada Cetatii, nr. 101-103
  • In comuna Gilau, strada Principala, nr. 966

La optica medicala Oftanox  avem grija sa luam toate aspectele in calcul si iti oferim consultanta gratuita. Totodata, te ajutam cu sfaturi ca sa iei decizia potrivita in alegerea ramei si a lentilelor. Trebuie sa stii ca punem accent pe calitate. Lucram cu parteneri de renume asigurand in acest fel garantia calitatii produselor ce se regasesc in cadrul opticii medicale.

Avem o gama variata de rame pentru toate preferintele. Printre produsele noastre se regasesc atat rame pentru adulti cat si pentru copii cool. Spre exemplu ramele Milo&Me sunt create pentru nevoile copiilor pentru ca sunt flexibile, usoare, rezistente la joaca, sarituri, alergat si potrivite chiar de la varsta frageda.

Fie ca adopti un stil clasic, modern, jucaus, business, la Polinox vei gasi mereu rama care ti se potriveste si cu care te simti confortabil.

Iti oferim servicii complete si garantie 100%, totul intr-un singur loc: consultatie oftalmologica cu medic oftalmolog, prescriere reteta si comanda lentile si rame ochelari de vedere.

Pe langa gama variata de rame de ochelari la noi gasesti si o gama impresionanta de ochelari de soare, lentile de contact precum si produse de intretinere.

Consultul este asigurat de un medic oftalmolog. Iata toate informatiile de oftalmologie din cadrul Polinox.

 

La noi gasesti mereu ce ai nevoie:

Partenerii nostri reprezinta garantia calitatii produselor noastre.
× Bine ati venit la Centrul medical Polinox!
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.