...

Polinox-Centrul Medical Gilau

Centrul Medical Polinox Gilau

Polinox – Centru Medical Gilau este dedicat oferirii de servicii medicale comunitatii locale si a zonelor din apropiere. Cu o echipa de medici dedicati si profesionisti si o atentie concentrata pe ingrijirea pacientilor, Centru Medical Gilau vine in sprijinul tau cu servicii medicale de oftalmologie.

Centrul Medical Gilau include tratamente medicale de oftalmologie si cuprinde si un departament de optica medicala cu o gama foarte variata de rame de ochelari si ochelari de soare. Specialistii din cadrul Centrului medical Gilau pun foarte mult accent pe dezvoltarea profesionala aducand in acest fel ultimele noutati, tratamente si inovatii din domeniul oftalmologiei in fata pacientului.

Abordarea catre pacient este o prioritate pentru personalul medical din cadrul Centrului Medical Gilau. Empatia, compasiunea si dedicarea se regasesc in cadrul fiecarui consult medical. Fiecare pacient este intampinat cu caldura si respect iar medicii isi fac timp pentru a asculta preocuparile fiecarui pacient si ofera explicatii detaliat privind planurile de tratament si diagnosticele.

Polinox-Centru Medical Gilau si-a propus inca de la inceput sa ofere o ingrijire personalizata si cu atentie la detalii fiecarui pacient precum si sa se implice in programe de educatie pentru sanatate. Astfel, ocazional, Centrul Medical Gilau organizeaza campanii de consultatii gratuite pentru diabetici sau pentru copii.

Centrul Medical Polinox Gilău, Cluj

Specialitati

SERVICII

Polinox_ICONs white_oftalmologie

Oftalmologie
Gratuit prin CNAS

Servicii complete de oftalmologie pentru adulti si copii inclusiv consult de urgenta.

Polinox_ICONs white_optica medicala

Optica medicala

O varietate mare de ochelari de vedere si soare de la branduri consacrate.

Contacteaza Polinox Gilau

Contact

Adresa: Strada 1 Decembrie 1918, nr. 211

Telefon: 0770 195 053

E-mail: gilau@polinox.ro

× Bine ati venit la Centrul medical Polinox!
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.