...

Psihologie

Trateaza starile psiho-emotionale. Lupta cu propriile emotii este dificila. Apeleaza cu incredere la un specialist pentru a te ajuta sa le gestionezi.

Apeleaza cu incredere la un specialist pentru a te ajuta sa le gestionezi.

Te gandesti ca ai nevoie de o schimbare? Incepe cu tine. Starea ta emotionala este importanta atat pentru tine cat si pentru cei din jurul tau.

Oferim o gama larga de servicii precum consiliere individuala, terapie de cuplu, consiliere de familie,managementul anxietatii si  depresiei, managementul stresului si a furiei, autoexplorare si crestere personala. Specialistii nostri ofera o atentie personalizate in cadrul fiecarei sedinte ajutandu-va sa obtineti cele mai bune rezultate, sa faceti fata stresului si sa dezvoltati strategii de adaptare eficiente.

Echipa noastra este formata din medici psihologi dedicati şi pregatiti in diverse modalitati terapeutice, asigurand o ingrijire de cea mai buna calitate. Punem accent pe confidentialitate si intimitate acordand in acest fel prioritate vietii private a clientilor nostri. Totodata, empatia si compasiunea este o caracteristica importanta a noastra iar medicii nostri psihologi ofera un spatiu de sustinere si nejudecare pentru vindecare si crestere.

Bunastarea dumneavoastra mentala este de cea mai mare importanta pentru noi. Daca sunteti in cautarea unui “medic psiholog” de incredere in Cluj pentru a va imbarca in calatoria dumneavoastra de vindecare si autodescoperire, nu ezitati sa ne contactati. Faceti primul pas spre o minte mai sanatoasa si mai fericita programand astazi o consultatie cu medicii nostri.

Psihologie Cluj Floresti

consultatii gratuite prin CNAS cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Servicii psihologie Polinox

× Bine ati venit la Centrul medical Polinox!
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.