cH_Polinox_logo_2023_principal_color

Termeni si conditii Centrul medical Polinox

Termeni si conditii 

Site-ul www.polinox.ro este administrat si detinut de OFTANOX SRL, cu sediul in Floresti, judet Cluj, strada Somesului, 43E, Romania, CIF 44361120, J12/2592/2021, denumit în continuare proprietar.

Termenii si conditiile se aplica tuturor serviciilor oferite catre clienti de catre proprietarul site-ului si pot suferi actualizari, ultima varianta fiind disponibila in aceasta pagina a site-ului.

Proprietarul detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazelor de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate în acest site, în lipsa de stipulatie contrara. Drepturile proprietarului sunt protejate de legislatia romana în vigoare.

Site-ul www.polinox.ro este portal web de prezentare a serviciilor oferite, continand si o sectiune de informatii medicale realizate de personal cu studii medicale.

Prin completarea formularelor puse la dispozitie vizitatorilor, persoanele interesate pot adresa solicitari si informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite de proprietar, pot formula sugestii sau reclamatii.

Specificatii servicii
Serviciile sunt cele mentionate pe site-ul www.polinox.ro cu toate specificatiile mentionate in dreptul fiecaruia.

Pentru informatii sau detalii cu privire la serviciile puse la dispozitia clientilor de catre titular clientii se pot adresa prin formularul de contact de pe pagina Contact.

Preturile afisate pe site-ul www.polinox.ro se pot modifica pe parcurs si vor fi semnalate printr-o simpla modificare a acestora. Totodata, in cazul anumitor interventii medicale preturile pot varia in urma consultarii cu medical oftalmolog.
Informatiile afisate pe site-ul www.polinox.ro se pot folosi strict pentru uz personal. Acestea reprezinta proprietatea SC Oftanox SRL si nu vor fi refolosite de terte parti.

Reclamatiile sau sugestiile pot fi trimise in atentia titularului prin formularul de contact sau catre adresa contact@polinox.ro urmand ca titularul sa trimita un raspuns in decurs de 30 de zile de la primirea sesizarii.

Modalitati de plata

Plata se efectueaza doar in cadrul centrului medical Polinox cu modalitatile de plata furnizate de catre reprezentantii Polinox.

Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura fiscala pentru serviciile comandate, dupa efectuarea platii.

× Bine ati venit la Centrul medical Polinox!